Om os

Langager Education er en del af Langagerskolen. Skolen har siden 1989 fungeret som et specialpædagogisk skole- og fritidstilbud for børn og unge med Autisme Spektrum Forstyrrelser (ASF) og/eller svær ADHD. Med den målgruppe bliver udvikling, opkvalificering og videndeling tre vigtige aspekter - og det er her, Langager Education kommer ind i billedet. Langagerskolen har altid sat en ære i at dele og opnå ny viden, og i 2006 blev efterspørgslen så stor, at kompetence- og udviklingsafdelingen blev etableret. Vi har været VISO-leverandør siden opstarten af VISO i 2007.

Tanken bag vores navn er, at Langager Education indeholder begge dimensioner af undervisning - vi både tilbyder den og tager imod den. Langager Education arrangerer kurser og oplæg for forældre og fagfolk, som holdes enten på Langagerskolen eller "ude af huset". Her deler vores egne medarbejdere ud af den viden og de erfaringer, som de har tilegnet sig gennem deres arbejde med målgruppen. Samtidig kommer der ofte foredragsholdere og undervisere til Langagerskolen, som videreformidler den sidste nye viden inden for ASF- og ADHD-området.

Langager Education har et bredt netværk af både nationale og internationale samarbejdspartere, som vi konstant deler viden og nye metoder med. Med andre ord sørger vi for at holde fingeren på pulsen og følge nøje med i, hvem der ved noget nyt om ADHD eller ASF. Og når den nye viden først er fundet, så tager vi den til os. Vi arbejder også selv systematisk med pædagogisk udviklingsarbejde. Det er ikke sjældent, at professionelle og pårørende henvender sig for at få indsigt i, hvad vi ved.

Den konstante videndeling gør, at vi kan være med til at skabe de bedste rammer for de mennesker, som har ASF eller ADHD - og det er i sidste ende dét, der er det primære fokus for os.